Иво Минчев от Русе е създател на платформа за намиране на

...
Иво Минчев от Русе е създател на платформа за намиране на
Коментари Харесай

Заплашваният от брокери на кръв: Изчистих ги от групата и писаха на мен и мои близки, че ще го отнесем

Иво Минчев от Русе е основател на платформа за намиране на кръводарители като ръководи и страница в обществените мрежи със същата цел. Наскоро обаче той и негови близки са получили закани, които най-вероятно идват от по този начин наречените " брокери на кръв ".

Преди минути той разкри в ефира на " Нова телевизия " какви закани е получил. Любопитното бе, че за пред болничното заведение в града тази заран нямаше всекидневно стоящите кръводарители.  " Обикновено когато кръводарявам аз самия пристигам по-рано, с цел да не изгубвам часове за очакване, само че през днешния ден се удивлявам, че няма никой. Вярвам, че е тъй като вашият екип е тук ", стартира той.

" Периодично шетам групата от такива хора, които желаят на останалите пари за кръводаряване. В едно такова рутинно чисте очевидно съм ицчистил някой, който не би трябвало, и започнаха да ме заплашват на персонални известия в мрежата. В момента приготвям с юрист документи, събираме доказателства против това. Те са строго проведена група, имат профили, имат хора, които са в придвижване, имат си организация. Как работят? Най-често вършат по този начин - идват тук, незабавно се закачат за вас и питат " би трябвало ли ви кръводарител? ", след което стартират да дефинират цени, става един пазарлък ", разкри той.

" Заплашваха ме, заплашваха мои близки, че ще си го отнеса. Не мога да кажа в ефир тези неща, тъй като са нелицеприятни. В началото в действителност се тормозих изключително, когато започнаха да нападат профилите на мои близки и другари. Който ви каже, че няма да се тормози, ще излъже. Но откакто започнах някакви ограничения да се защитя, съм по-спокоен. А и с помощта на медиите казусът стана по-обществено притежание ", приключи Минчев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР